SUPPORT 0727.030.090
Buchete trandafiri Ro
Livrare gratuita oriunde
in Bucuresti in 2-4 ore
Comanda pana la ora 17:00
pentru livrare gratuita astazi!
Produsul a fost adaugat in cos

In continuare, poti sa comanzi si alte produse sau poti sa mergi la casa pentru a finaliza comanda.

Inapoi la cumparaturi Vezi cosul

Ce buchete de trandafiri si diverse flori sa alegi in functie de ocazie

Buchetele de flori sunt oferite la mai toate ocaziile, indiferent daca insotesc sau nu cadourile. Unele flori sunt mai potrivite pentru anumite evenimente sau pentru anumite persoane. Iata ce flori sa alegi in functie de ocazie.

Buchete de flori pentru nunta

Indiferent ca esti in cautarea unui buchet pentru mireasa sau a unui buchet pentru decorarea salonului, florile trebuie alese in functie de intreaga tematica a nuntii. Cu siguranta ele sunt principalul sustinator al imaginii intregii nunti. De asemenea, este bine sa alegi florile in functie de sezon. Primavara poti opta pentru flori delicate, in culori pale, iar toamna pentru unele mai colorate, insa nu foarte intens. De asemenea, indiferent de anotimp, poti opta cu succes pentru frezii si trandafiri. Alege flori in culori pale, precum orhideea, crinul, alstromeria sau chiar gerbera. Vei merge la sigur cu aceste alegeri.

Buchete de flori pentru ziua de nastere

In cazul in care esti in cautarea unui buchet de flori pentru o zi de nastere, opteaza pentru un buchet format din florile preferate ale celui la a carui zi de nastere vei participa. In cazul in care nu stii care sunt acestea, alege niste trandafiri albi in cutie sau buchet mixt din flori de sezon, in nuante diverse. Daca este vorba despre o zi de nastere, se recomanda un numar de fire egal cu numarul anilor impliniti, sau cu unul in plus, daca este vorba despre un numar par.

Buchete de flori pentru sotie sau iubita

Desigur ca buchetele de trandafiri rosii sau trandafirii rosii la cutie sunt cele mai potrivite pentru persoana iubita, indiferent ca este Valentine's Day sau o zi obisnuita.

Buchete de flori pentru 1 si 8 martie

1 si 8 martie sunt doua sarbatori ale primaverii si din acest motiv poate ca ar fi indicat sa optezi pentru niste flori de sezon, gingase si vesele precum lacramioarele, ghioceii, zambilele sau lalelele. In egala masura insa poti alege un buchet de trandafiri albi.

Buchete de flori pentru Craciun si Paste

Craciunul este o sarbatoare la care se daruiesc buchete de flori sau se fac aranjamente florale pentru decorarea mesei. In acesta perioada festiva se opteaza pentru flori rosii sau roz, cu multe frunze verzi. Leaga buchetul cu o panglica argintie sau aurie si cu siguranta vei obtine efectul dorit.

Pastele este o alta sarbatoare religioasa foarte importanta. Avand in vedere ca nimereste in general la inceputul primaverii, cand multe dintre flori incep sa apara, poti oferi cu succes lalele, zambile, narcise, sau chiar liliac. Poti opta chiar si pentru un buchet de flori mixt, in care sa inserezi si cateva frezii deschise la culoare.

Buchet de flori pentru o proaspata mamica si pentru bebelus

Cand in familie sau in cercul prietenilor are loc un astfel de eveniment este bine sa optezi pentru flori foarte colorate sau mai pale si in niciun caz pentru flori albe. Poti alege flori precum trandafirii roz, margarete sau liliac. Evita florile foarte parfumate si opteaza pentru buchete de dimensiuni mici.

Traind niste vremuri moderne, nu iti recomandam sa selectezi vreo culoare, bleu sau roz, in functie de sexul copilului, ci sa folosesti una mai potrivita evenimentului in sine. Pune-l intr-un cos alaturi de un ursulet de plus si eventual de o cutie de bomboane de ciocolata sau o felicitare sugestiva.

Buchet de flori pentru inmormantare

Desi speram sa nu trebuiasca sa participam la prea multe evenimente de genul acesta, din pacate nu le putem evita permanent.

La o inmormantare se vor aduce doar flori intr-un numar par (2, 4, 6 etc). De obicei, la inmormantari se duc flori precum garoafe sau cale.

Etichete: ocazii
Buchete si aranjamente cu trandafiri care s-ar putea sa-ti placa: