SUPPORT 0727.030.090
Buchete trandafiri Ro
Livrare gratuita oriunde
in Bucuresti in 2-4 ore
Comanda astazi pentru
livrare gratuita luni!
Produsul a fost adaugat in cos

In continuare, poti sa comanzi si alte produse sau poti sa mergi la casa pentru a finaliza comanda.

Inapoi la cumparaturi Vezi cosul

Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului BucheteTrandafiri.ro
Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Accesul la site

Persoanele fizice trebuie sa aiba peste 18 ani pentru a putea comanda produse de pe site-ul www.buchetetrandafiri.ro (denumit in continuare Site). Unele produse din Site contin bauturi alcoolice, astfel incat trebuie sa ai peste aceasta varsta pentru a le putea achizitiona si consuma.

Orice persoana fizica sau juridica (denumita in continuare Cumparator) care acceseaza Site-ul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

Ne rezervam dreptul de a schimba, corecta, modifica, adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita accesand link-ul "Termeni si conditii" disponibil in fiecare pagina din Site, in partea de jos.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului BucheteTrandafiri.ro (imagini, grafica, texte, simboluri, scripturi, programe si alte tipuri de date) este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea oricaror elemente de mai sus fara acordul autorilor se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuală vă rugăm să ne contactați pe adresa de email .

Descrierea produselor

Descrierile produselor de pe Site sunt realizate atat in varianta comerciala (prezentarea scurta) cat si in varianta detaliata (prezentarea pe larg), acuratetea informatiilor fiind garantata. Pozele produselor sunt oferite cu titlu informativ. Nuantele florilor din buchete si aranjamente pot fi diferite fata de cele prezentate online, in functie de disponibilitate. In cazul in care anumite produse, ambalaje sau flori lipsesc din stoc, vom inlocui aceste produse, ambalaje sau flori cu unele similare ce pastreaza valoarea produsului original. Marimea, forma si culoarea cosurilor si a vazelor disponibile in oferta noastra poate fi diferita. Puteti solicita in orice moment un buchet personalizat sau de o alta culoare in cazul in care acesta nu apare pe site.

Descrierea serviciilor

Floraria online BucheteTrandafiri.ro va sta la dipozitie cu o gama variata de servicii:

Preturile

Preturile afisate pe BucheteTrandafiri.ro includ TVA. Livrarea in Bucuresti este oferita gratuit pentru comenzi de peste 50 lei. Pentru judetul Ilfov se poate percepe o taxa suplimentara ce va fi calculata si afisata in momentul plasarii comenzii.

Pretul final este cel care a fost confirmat odata in pagina de Finalizare comanda, pret care apare in in confirmarea de comanda. Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de schimbarile ce au loc la bursa de flori din Olanda, de unde sunt importate. Pretul florilor difera si in functie de perioadele de varf, sarbatori legale si zile specifice in alte tari, cand pretul acestora creste. Florile importate in extrasezon sunt mai scumpe decat cele care pot fi gasite pe toata perioada anului.

Comenzi/livrari

Livram in timpul saptamanii intre orele 10:00 si 20:00 iar in weekend si sarbatorile legale intre 10:00 si 14:00. Comenzile plasate in timpul saptamanii pana la ora 17:00 sunt livrate in aceeasi zi. Timpul obisnuit de livrare este intre 2-4 ore.

Facem tot posibilul pentru a livra comenzile la data si ora specificata de client, cu toate acestea pot exista situatii in care livrarea la timp nu este posibila, cum ar fi zile libere, vreme nefavorabila, manifestatii de strada sau alte cazuri de forta majora. In aceste cazuri vom tine legatura cu Cumparatorul si cu persoana careia ii sunt destinate florile pentru a gasi cea mai buna solutionare a probelemei aparute.

Comenzile plasate pe Site sunt livrate folosind curieri proprii (nu prin firme de curierat).

Anularea comenzilor si returnarea produselor

In cazul solicitarii anularii de catre Cumparator a unei comenzi inainte de ziua livrarii, acestuia i se va returna suma integrala. In cazul in care solicitarea de anulare vine in ziua livrarii comenzii, suma va fi returnata partial sau - daca comanda a intrat deja in livrare la curier - nu va fi posibila anularea.

Livrarea in alte zile sau in afara intervalelor orare mentionate in comanda nu constituie obiectul unei reclamatii sau anulari. Ele pot fi solicitate insa, la cererea clientilor.

Conform OUG 34/2014 buchetele si aranjamentele vandute de site-ul www.buchetetrandafiri.ro nu se returneaza fiind incadrate la categoria produse perisabile.

Plata comenzilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul, prin PayPal, virament bancar (ordin de plata), Western Union sau numerar, la livrare.

Pentru plata prin card de credit/debit, Site-ul accepta urmatoarele carduri: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Garantii si livrari

Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. Nu ne asumam nicio responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de societatea de hosting, aceasta poarta intreaga responsabilitate.

Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, clientul poate solicita relivrarea produselor comandate in conditiile optime.

Produsele comercializate pe Site beneficiaza de garantie in baza Ordonantei nr. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008, atat timp cat nu constituie produse de tip perisabil/flori/plante.

Daca aveti probleme legate de o comanda, probleme ce nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu Reprezentantul Customer Service cu care discutati, puteti solicita medierea Product Manager-ului Eduard Tanasoiu

Cesionarea si subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

Conditii legale

Site-ul BucheteTrandafiri.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea serviciilor si produselor va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.