SUPPORT 0727.030.090
Buchete trandafiri Ro
Livrare gratuita oriunde
in Bucuresti in 2-4 ore
Comanda pana la ora 17:00
pentru livrare gratuita astazi!
Produsul a fost adaugat in cos

In continuare, poti sa comanzi si alte produse sau poti sa mergi la casa pentru a finaliza comanda.

Inapoi la cumparaturi Vezi cosul

Comanda online flori de Sf. Valentin

Valentine's Day este prin definitie o sarbatoare a iubirii. Peste tot in lume, indragostitii isi fac declaratii si isi trimit daruri de Ziua Indragostitilor, iar trandafirii rosii sunt nelipsiti pe 14 februarie.

O invitatie la o cina romantica, la o petrecere tematica sau pur si simplu la o plimbare sub clar de luna (desi vremea din februarie e nefavorabila unei asemenea experiente) sunt ocazii foarte bune de a-i spune cat o iubesti si de a sarbatori impreuna Valentine's Day. Totusi, nimic nu se compara cu surpriza unei comenzi online de flori cu livrare la serviciu sau la domiciliu. O sa explicam mai jos de ce!

Un buchet de trandafiri rosii - surpriza perfecta de Valentine's Day

De multe ori auzim ca nu valoarea sau pretul cadoului conteaza, ci gestul sau simbolistica acestuia. De aceea, iubita ta va aprecia ca te-ai gandit la ea si se va bucura de semnificatia cadoului tau, pentru ca un buchet surpriza o va face sa se simta speciala, iubita, unica.

Recomandare: Buchet de trandafiri indragostiti

Elementul surpriza este foarte important, deoarece daca nu se asteapta sa primeasca ceva de la tine in acel moment (spre exemplu stie ca aveti intalnire abia pe seara) va fi cu atat mai impresionata. De aceea, apeland la o florarie online specializata pe livrare de flori in Bucuresti, te asiguri ca secretul in ce priveste obiectul livrarii va fi pastrat de catre curierii florariei pana in momentul in care se realizeaza livrarea.

Trimite-i flori la birou sau la serviciu

Imagineaza-ti ce impresie face curierul nostru intr-o cladire de birouri transportand un buchet mare din trandafiri rosii, insotiti de un ursulet de plus sau de o cutie cu bomboane de ciocolata. Imagineaza-ti ca o cauta chiar pe iubita ta iar cadoul este surpriza de Ziua Indragostitilor trimisa de tine.

Recomandare: Buchet de trandafiri imbratisati

Zambetul larg care-i va umple fata citind biletelul atasat trandafirilor rosii parfumati reprezinta o bucurie unica, pe care nu o va uita niciodata. Mesajul poate fi un simplu "Te iubesc", sau cateva cuvinte de alint cu semnificatie pentru voi doi.

Va ramane impresionata si totodata va fi invidiata de toate colegele de la serviciu, in timp ce unii dintre colegii din birou vor cauta repede o florarie online pentru a comanda flori cu livrare urgenta in Bucuresti!

Livrare flori acasa, in Bucuresti

Sfantul Valentin nu ii ocoleste pe indragostiti. El face in asa fel incat sa o gaseasca pe fiecare Valentina pentru a-i aduce buchetul de trandafiri rosii, impreuna cu mesajele de dragoste ale Valentinului ei.

Distanta nu este o problema pentru noi, ajutoarele Sfantului Valentin! Indiferent daca esti in Anglia, Germania, Italia sau alte tari din lumea larga, tot ce trebuie sa faci este sa intri pentru cateva minute in floraria noastra online si sa alegi cel mai frumos buchet pentru ea. Poti adauga un cadou special, bomboane Raffaello, o sampanie sau un vin rosu, si chiar un urs gigant de plus, dar nu uita sa completezi si mesajul ce va fi tiparit pe felicitarea atasata florilor comandate!

In sectiunea de buchete personalizate poti configura buchetul perfect, alegand numarul de fire de trandafiri care are o semnificatie speciala pentru voi. Cifre simbolice precum varsta ei, numarul de ani de relatie, ziua cand v-ati cunoscut, data logodnei sau a nuntii sau numarul vostru norocos reprezinta tot atatea variante de buchete personalizate din trandafiri rosii si nu numai.

Imaginatia este limita, iar iubirea este pretextul.

Noi nu facem decat sa participam la indeplinirea surprizei, avand printre clientii nostri mii de Valentine fericite si indragostite, an de an!

Happy Valentine's Day!

Etichete: valentines day
Buchete si aranjamente cu trandafiri care s-ar putea sa-ti placa: