SUPPORT 0727.030.090
Buchete trandafiri Ro
Livrare gratuita oriunde
in Bucuresti in 2-4 ore
Comanda pana la ora 17:00
pentru livrare gratuita astazi!
Produsul a fost adaugat in cos

In continuare, poti sa comanzi si alte produse sau poti sa mergi la casa pentru a finaliza comanda.

Inapoi la cumparaturi Vezi cosul

Comanda flori din strainatate: trimite un buchet de trandafiri in Bucuresti!

Vrei sa faci o surpriza celor dragi? Alege o florarie online care asigura livrarea florilor in Bucuresti si permite plata cu cardul a comenzii, pentru a putea efectua plata in siguranta din strainatate. Pe langa plata cu cardul (Visa sau Mastercard) exista si posibilitatea comenzii prin PayPal sau transfer bancar, insa cu siguranta cea mai buna si rapida varianta ramane cardul de credit.

Trimite un buchet de trandafiri rosii, albi sau alege culoarea ei preferata!

Avand peste 10 ani de experienta in domeniul livrarii de flori online, folosind curieri proprii, suntem una dintre putinele florarii din Bucuresti specializata exclusiv pe trandafiri. De aceea, avem intotdeauna in stoc cei mai frumosi trandafiri in culorile populare (rosu, alb, roz, galben) si executam pe loc orice buchet conform specificatiilor dvs! Puteti inclusiv alege numarul de fire de trandafir din care sa fie realizat buchetul de trandafiri comandat!

Trandafiri la cutie, cadou floral cu livrare in Bucuresti!

Familia, rudele si prietenii din Romania primesc cadouri de la cei dragi din strainatate ce sunt livrate in forma de cutie, coletele fiind de obicei rectangulare si legate cu sfoara sau cu scotch. Pornind de la aceasta conventie, cutiile cu flori sunt livrate cu capacul inchis, pentru a maximiza efectul surprizei, insa materialul din care acestea sunt executate este un carton alb lucios, ornamentul fiind realizat dintr-o funda eleganta din satin rosu ce decoreaza capacul.

Comanda un cosulet cu flori cu plata online

Iti amintesti cu nostalgie de vremurile cand era nevoie sa mergi fizic in floraria de cartier ca sa alegi decorul pentru un clasic cos cu flori? Acum Internetul a scurtat la minim distantele, si in loc de timpul pierdut la florarie poti parcurge online o lista de modele superbe de cosulete cu trandafiri si poti plasa comanda direct de pe calculator sau telefon. De livrarea in Bucuresti ne ocupam noi in mod gratuit, in aceeasi zi!

Apeleaza cu incredere la expertiza floristilor nostri! Iubim trandafirii si livram zambete in fiecare zi :)

Etichete: cadouri
Buchete si aranjamente cu trandafiri care s-ar putea sa-ti placa: