SUPPORT 0727.030.090
Buchete trandafiri Ro
Livrare gratuita oriunde
in Bucuresti in 2-4 ore
Comanda pana la ora 17:00
pentru livrare gratuita astazi!
Produsul a fost adaugat in cos

In continuare, poti sa comanzi si alte produse sau poti sa mergi la casa pentru a finaliza comanda.

Inapoi la cumparaturi Vezi cosul

Trandafirul galben inseamna gelozie?

Trandafirilor le-au fost asociate de-a lungul timpului numeroase semnificatii, fiind impartiti in functie de culorile lor in mesageri ai iubirii, sinceritatii, pasiunii, impacarii sau, dupa caz, soli de pace si iertare. Astazi vom vorbi insa despre semnificatia de gelozie care este de obicei atribuita trandafirului galben.

Ce simbolizeaza trandafirii galbeni?

Inca din epoca Victoriana florile galbene in general si trandafirii galbeni in mod special erau oferite pentru a face cunoscute persoanei care le primea sentimentul de gelozie simtit de expeditorul acestora. Mai tarziu, trandafirii galbeni oferiti in buchete sau in aranjamente asortate cu alte flori galbene au primit semnificatii alternative, cum ar fi cea de prietenie, bucurie, placere, dar si de scuze sau iertare si chiar de iubire sfarsita.

Trandafirii galbeni, in modestia lor, vin incarcati cu un farmec si o simplicitate aparte, dar transmit si un mesaj fascinant. Paleta de culori poate varia de la un galben pal pana la galben auriu. Trandafirii galbeni exprima bucurie, incantare si prietenie. Mesajul lor pregnant este "tin la tine si te apreciez".

Atunci cand oferi un buchet de trandafiri galbeni se presupune ca nu ai o iubire pasionala pentru destinatar, ci ii porti sentimente de afectiune calda si sincera. Trandafirii galbeni sunt oferiti pentru celebrarea unor noi inceputuri, ca felicitare, pentru o reusita sau o implinire pe orice plan.

Cui oferim trandafiri galbeni?

Buchetele de trandafiri galbeni sunt in general oferite mamelor, celor proaspat casatoriti si absolventilor. Pot fi oferiti de asemenea si unei persoane dragi careia vrem sa ii reamintim cat de importanta este pentru noi si cata afectiune ii purtam.

Atentie insa: atunci cand trimiti un singur fir de trandafir galben, acesta pastreaza semnificatia originala, cea de gelozie.

Etichete: semnificatie
Buchete si aranjamente cu trandafiri care s-ar putea sa-ti placa: