SUPPORT 0727.030.090
Buchete trandafiri Ro
Livrare gratuita oriunde
in Bucuresti in 2-4 ore
Comanda pana la ora 17:00
pentru livrare gratuita astazi!
Produsul a fost adaugat in cos

In continuare, poti sa comanzi si alte produse sau poti sa mergi la casa pentru a finaliza comanda.

Inapoi la cumparaturi Vezi cosul

Trandafirul galben inseamna gelozie?

Trandafirilor le-au fost asociate de-a lungul timpului numeroase semnificatii, fiind impartiti in functie de culorile lor in mesageri ai iubirii, sinceritatii, pasiunii, impacarii sau, dupa caz, soli de pace si iertare. Astazi vom vorbi insa despre semnificatia atribuita trandafirului galben, ce simbolizeaza gelozia.

Ce simbolizeaza trandafirii galbeni?

Inca din epoca Victoriana florile galbene in general dar trandafirul galben in mod special erau oferite pentru a face cunoscute persoanei ce le primeste sentimentul geloziei simtite de expeditorul acestora. Mai tarziu, trandafirii galbeni oferiti in buchete, sau in aranjamente asortate cu alte flori galbene, au primit semnificatii alternative, cum ar fi cea de prietenie, bucurie, placere, dar si scuze/iertare si chiar iubire pierduta/sfarsita.

Trandafirii galbeni, in modestia lor, vin incarcati cu un farmec si o simplicitate aparte, dar transmit si un mesaj fascinant. Paleta de culori poate varia de la un galben pal pana la auriu. Trandafirii galbeni exprima bucurie, incantare si prietenie.

Prietenia si "tin la tine si te apreciez" sunt mesajele pe care trandafirii galbeni le transmit cu precadere. Nerestrictionati si dezinhibati precum brizele, liberi de orice atasament, trandafirul galben transmite un mesaj clar de prietenie in mod exclusiv.

Atunci cand oferi un buchet de trandafiri galbeni se presupune ca nu porti o emotie pasionala pentru destinatar, ci o caldura emotionala autentica si un zambet sincer. Expeditorul unui buchet de trandafiri galbeni isi doreste sa indice faptul ca afectiunea sa vine din adancul inimii si nu ascunde niciun fel de profunzime.

Prin urmare, trandafirii galbeni vin intr-un ton de felicitare. Trandafirii galbeni sunt oferiti pentru celebrarea unor noi inceputuri, lauda o reusita sau o implinire pe orice plan.

Cui oferim trandafiri galbeni?

Buchetele de trandafiri galbeni sunt in general oferite mamelor, celor proaspat casatoriti si absolventilor. Pot fi oferiti, de asemenea si unei persoane dragi careia doriti sa ii reamintiti cat de importanta este pentru dumneavoastra, cat de multa afectiune ii purtati.

Atentie insa cand trimiti un singur fir de trandafir galben, semnificatia in acest caz se pastreaza, deci cea care il va primi va fi astfel avertizata ca esti un tip gelos.

Buchete si aranjamente cu trandafiri care s-ar putea sa-ti placa: