SUPPORT 0727.030.090
Buchete trandafiri Ro
Livrare gratuita oriunde
in Bucuresti in 2-4 ore
Comanda pana la ora 17:00
pentru livrare gratuita astazi!
Produsul a fost adaugat in cos

In continuare, poti sa comanzi si alte produse sau poti sa mergi la casa pentru a finaliza comanda.

Inapoi la cumparaturi Vezi cosul

Prin ce metoda se obtin si cat costa trandafirii criogenati?

Trandafirul criogenat este noul trend in materie de flori decorative. El este de fapt o floare naturala inghetata. Singurul avantaj este ca nu se ofileste, dar fragilitatea sa este la fel ca a unui trandafir proaspat.

Cum se obtin trandafirii criogenati?

Criogenarea se face cu o aparatura speciala care functioneaza pe baza de vid. Metoda originala folosita pentru criogenarea trandafirilor este cea de inghetare a florilor, la minus 55 de grade, timp de 3 saptamani, iar de aici si numele de "trandafiri criogenati". Unii producatori folosesc insa glicerina pentru conservare, altii folosesc substante speciale care extrag toata apa din flori, dupa care pur si simplu "picteaza" trandafirii in culoarea dorita.

Ce alte flori in afara de trandafiri pot fi criogenate?

In Romania, importatorii mai aduc uneori si bujori, insa in general se pot criogena multe alte flori. Printre ele - anemonele si garoafele.

De ce sa alegi trandafirii criogenati?

Printre beneficiile florilor criogenate se numara:

  • trandafirii criogenati sunt un cadou care va putea ramane o amintire frumoasa a unui eveniment important si special din viata
  • datorita culorilor aprinse, trandafirii criogenati vor infrumuseta orice incapere, oricat de anosta ar fi
  • cateodata este foarte greu sa alegi un cadou pentru cineva, mai ales atunci cand pare ca nu ii lipseste nimic. Trandafirii criogenati te pot scoate din impas, ei reprezentand o idee creativa care va bucura privirile oricarei persoane, chiar daca este mai pretentioasa.

Daca totusi iti doresti ceva mai clasic, noi iti recomandam pentru ocaziile speciale si trandafirii la cutie, buchetele de trandafiri proaspeti si inmiresmati sau un romantic trandafir rosu.

Cat costa trandafirii criogenati?

Pretul unui trandafir criogenat depinde de mai multi factori, incepand de la dimensiunea florii, pana la aranjamentul in care este folosit. In general, un fir simplu de trandafir costa de la 50 la 100 de lei, iar buchetele de mireasa din trandafiri criogenati pot ajunge la 5-700 de lei, in functie de marimea buchetului.

Buchete si aranjamente cu trandafiri care s-ar putea sa-ti placa: