SUPPORT 0727.030.090
Buchete trandafiri Ro
Livrare gratuita oriunde
in Bucuresti in 2-4 ore
Comanda pana la ora 17:00
pentru livrare gratuita astazi!
Produsul a fost adaugat in cos

In continuare, poti sa comanzi si alte produse sau poti sa mergi la casa pentru a finaliza comanda.

Inapoi la cumparaturi Vezi cosul

Soiuri de trandafiri care au o culoare neobisnuita

Buchetele de trandafiri sunt unele dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poti face unei persoane dragi. Trandafirii sunt niste flori deosebite se gasesc intr-o gama foarte larga de culori.

Nu toate nuantele de trandafiri se gasesc peste tot in lume si uneori parca regretam ca nu ne situam in alte zone ale globului, pentru a ne putea delecta privirea cu mai multe nuante gingase sau seducatoare ale acestor flori minunate.

Fie ca sunt combinatii cromatice sau o singura nuanta, trandafirii exotici incanta orice privire. Sa vedem care sunt niste soiuri mai speciale.

Soiuri exotice de trandafiri colorati

Trandafirii sunt flori deosebite, dar acestea nu au doar culorile pe care le cunoastem noi, ci pot avea si niste culori neobisnuite sau pot veni in niste superbe combinatii cromatice ce uimesc cu frumusetea lor. Iata cateva dintre cele mai frumoase specii de trandafiri ce au culori inedite.

O specie de trandafir pitic care emana puritate si frumusete vine intr-o culoare destul de greu de descris, galben aprins ca de polen, care spre varful petalelor devine usor roz-lila. La fel de special si cu adevarat jucaus este trandafirul din soiul Rosa Buff Beauty, de un galben suav si catifelat.

Un trandafir cu adevarat special este Green Ice, o specie care infloreste extrem de frumos intr-un verde de gheata extraordinar, de parca ar fi un fel de trandafir crud.

Trandafiri romantici si puri de un roz aprins sau alb untos

Un soi de parfum extrem de parfumat este cel denumit sugestiv Nostalgie, care combina un alb cremos pe lungime cu un cyclam aprins la varfuri. A fost crescut prima oara de Hans Jurgen Evers in 1995 si este floarea perfecta pentru o cina romantica.

Cu un miros discret si o combinatie de alb pur si roz deschis, trandafirul jucaus din soiul Papageno creste pana la 1,5 metri inaltime si are o floare mare, cu aspect neobisnuit pentru un trandafir, fiind o combinatie echilibrata intre un rosu de cireasa si un alb untos.

Hot Cocoa este o alta specie de trandafir, care are o culoare neobisnuita. Acest trandafir de culoare ciocolatiu-portocalie, care are floarea ciufulita si foarte frumoasa, este printre cele mai neobisnuite si fascinante specii de trandafiri.

O floare cu adevarat unica si senzuala (daca nu chiar usor macabra) este Black Baccara, care are o textura catifelata si o culoare violet inchis, ce miroase foarte fin a nuca. Cu siguranta aceasta floare se ofera persoanelor cu adevarat deosebite, pe care le intalnim in viata. Black Baccara creeaza o atmosfera provocatoare, ideala pentru crearea unei atmosfere seducatoare.

Dramatismul trandafirilor portocaliu inchis si maro-teracota

O alta floare ciudata, dar extrem de vesela si jucausa este si trandafirul Hocus Pocus, care a fost descoperit de W. Kordes prin anul 2000. Incanta cu rosul pamantiu adanc in dungi galbene si este speciala, deoarece nu creste mereu cu dungi, deci iti rezerva surprize permanent.

Cu un parfum aparte si o nuanta extrem de speciala, fiind si unul dintre favoritele noastre personale, este si trandafirul Spiced Coffee. In anotimpurile reci, o umbra albastruie se va adauga culorii sale unice.

Tawny Tiger este un alt soi aparte cunoscut pentru culorile pe care le afiseaza, portocaliu inchis cu dungi maro-teracota, care iti dau impresia ca nu seamana deloc cu un trandafir. Acest trandafir deosebit poarta numele de Tawny Tiger.

Buchete si aranjamente cu trandafiri care s-ar putea sa-ti placa: