SUPPORT 0727.030.090
Buchete trandafiri Ro
Livrare gratuita oriunde
in Bucuresti in 2-4 ore
Comanda pana la ora 17:00
pentru livrare gratuita astazi!
Produsul a fost adaugat in cos

In continuare, poti sa comanzi si alte produse sau poti sa mergi la casa pentru a finaliza comanda.

Inapoi la cumparaturi Vezi cosul

Cum ingrijesti acasa trandafirii?

Este absolut firesc ca in momentul in care plantezi o floare sa iti doresti ca ea sa creasca cat mai repede si cat mai sanatos. O gradina cu flori minunate este ca o oaza de liniste care ne imbie privirile si sufletul, indiferent ca sunt pasionati de gradinarit sau nu.

Trandafirul – ideal pentru crescut in casa

Una dintre cele mai iubite flori, trandafirul, se pare ca este si una dintre cele mai usor de ingrijit. Este totusi indicat sa detinem cateva amanunte care pot face diferenta intre un trandafir plantat corect care ajunge sa bucure cu parfumul si bogatia florilor si o planta care nu infloreste mai deloc. Sunt lucruri simple pe care oricine le poate pune in aplicare si pe care ne bucuram sa le oferim ca sfaturi tuturor celor interesati de o gradina in care sa planteze trandafiri.

Uite o informatie care poate fi noua pentru tine, dar si foarte utila atunci cand vrei sa iti cresti niste trandafiri delicati in casa: toamna este anotimpul cel mai potrivit pentru plantarea trandafirilor. Lunile octombrie si noiembrie, cand trandafirii sunt in repaus vegetativ, sunt cele mai bune pentru plantarea acestor flori minunate daca va doriti sa aveti o gradina, curte sau alte spatii decorate cu trandafiri.

Un alt element de stiut atunci cand vrei sa plantezi acasa trandafiri: taie florile care s-au ofilit. O floare ofilita are dezvoltat si un fruct care nu permite dezvoltarea altor patru boboci. Da, poti sa nu ai parte de patru flori frumoase si parfumate pentru ca o floare trecuta este lasata netaiata.

Hidratarea trandafirilor

Cum faci sa isi revina niste butasi de trandafiri de plantat primiti deshidratati? Simplu: trandafirul deshidratat se ingroapa orizontal intr-un sant timp de o saptamana. In tot acest interval de timp planta trebuie udata zilnic pentru a se asigura hidratarea intregii plante.

Cand se pune ingrasamant la trandafiri?

Stiai ca ingrasamantul pentru trandafiri se pune numai primavara si in niciun caz toamna?

Etichete: ingrijire
Buchete si aranjamente cu trandafiri care s-ar putea sa-ti placa: